Epiloog
Door: Cees Sleven
Blijf op de hoogte en volg Cees
04 November 2012 | Duitsland, Gutenacker
Dan wijkt het bos en klim ik naar de open vlakte. Ik laat het in alle eenzaamheid achter waar het zich zal voorbereiden op de komende winter… Plotseling is de magie verbroken als ik mij invoeg in het opstuivend regengordijn van de Autobahn. In het kleurig herfstboeket dat ik voor mijn Mieke meeneem liggen alle fijne herinneringen aan de afgelopen dagen…
“Es treibt der Wind im Winterwalde
Die Flockenherde wie ein Hirt,
Und manche Tanne ahnt, wie balde
Sie fromm und lichterheilig wird,
Und lauscht hinaus. Den weißen Wegen
Streckt sie die Zweige hin – bereit,
Und wehrt dem Wind und wächst entgegen
Der einen Nacht der Herrlichkeit“.
“Advent“ – Rainer Maria Rilke
Met dank aan iedereen die mijn reisverslagen met interesse gelezen heeft!
Info: http://www.haus-am-kipp.de/
Foto’s: Samsung L100 digitale camera
Samenvattend reisverslag (binnenkort) op mijn website, http://cees.geldersnetwerk.nl
Foto's werden gemaakt met een Samsung L100 digitale camera
Baseck Inc./Marco Polo Productions - © Timeflyer 2012
04 November 2012 - 21:30
Peter Geitenbeek:
Cees, de bloemen voor Mieke zullen welkom zijn geweest, evenals jouw thuiskomst, maar de herinneringen aan dit stukje Duitsland blijven jouw bezit.
04 November 2012 - 21:42
Wim Hemker:
was mooi Cees.Je bent je roeping mis gelopen schrijver is je vak .Maar ales kan nog.Groet Wim. -
04 November 2012 - 22:06
Neola:
Ja Cees je heb jou sporen weer achtergelaten maar de mooie herinneringen heb je op papier gezet.
Peter heeft gelijk je maakt mooie verslagen met deze reizen is een talent ontsproten maakt er gebruik van, dan genieten er meer mensen van. -
05 November 2012 - 06:59
Paul Lans:
Cees,
De haren nog nat van de reis bij jou achterop, de druppels op mijn bril vertroebelen mijn beeld. Maar als ik ze droog vrij is het toch echt waar. Deze reis zit er weer op. Jammer, ik heb weer genoten van je verslagen en heb me dagelijks weer even op pad gewaand samen met jou.
Paul -
05 November 2012 - 11:41
Greet En Piet:
In een woord geweldig, kan alleen maar zeggen DANK JE WEL voor deze week.
Lieve groetjes Greet en Piet